Taylor Swift paljasti kykynsä kamppailulajien parissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taylor Swift julkaisi taannoin Bad Blood -kappaleensa supersankariteemaisen, isolla rahalla toteutetun musiikkivideon. Tähti nähdään videolla taistelemassa pahiksia vastaan, ja hän valmistautui kuvauksiin opettelemalla todellisia kamppailulajiliikkeitä.

Instagramissa on julkaistu nyt lyhyt video, jolla Taylor Swift treenaa videolla nähtäviä liikesarjoja. Poptähdelle ei mitä ilmeisimmin kannata lähteä aukomaan päätään, sillä taisteluliikkeet näyttävät sujuvan 180 senttimetriä pitkältä Swiftiltä varsin sujuvasti.

Lukuisten mallien ja artistien tähdittämä Bad Blood -musiikkivideo osoittautui odotetun kaltaiseksi menestykseksi. Taylor Swift on tulevassa MTV Video Music Awards -gaalassa ehdolla jopa yhdeksän palkinnon voittajaksi.