UAV-kopterin testilennosta tulikin takaa-ajo – koulun katolta yllättävä löytö

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutamassa vuodessa pienikokoisten radio-ohjattavien kuvauskopterien hinnat ovat romahtaneet kymmenistä tuhansista euroista vain tuhansiin euroihin. Harrastelijoille kelpaavia laitteita saa jo satasilla, joten laitteet ovat yleistyneet nopeasti.

Kuvauskopterien yleistyessä niiden videoille tallentuu yhä useammin mielenkiintoisia tilanteita. Nyt verkossa on julkaistu video, jossa uutta laitettaan testannut mies huomasi yllättäen viereisen koulun katolla liikettä. Letterkennyssä asuva Stephen Coyle huomasi pian, että kyseessä oli joukko koululaisia, jotka olivat kiivenneet luvattomasti koulun katolle viettämään aikaa.

Coyle päätti lähteä ajamaan kopterillaan takaa nuoria, jotka olivat huomanneet taivaalla surraavan laitteen ja lähteneet juoksemaan sitä pakoon. Testilennosta tuli siten takaa-ajo, jossa nuoret harrastivat kissa ja hiiri -leikkiä kopterin ja kuvaajan kanssa. Myöhemmin nuoret päätyivät suoraan Coylen luokse, ja pyysivät itse miestä julkaisemaan videon YouTubessa.