Uskomaton näky uimarannalla – vanhukset yrittivät haihäkeissä veteen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta on kantautunut viime aikoina tavanomaista enemmmän uutisia ihmisten kimppuun hyökänneistä haista. Raportteja aggressiivisista haista on tullut muun muassa Yhdysvaltojen itärannikolta, Pohjois- ja Etelä-Carolinasta.

Uutiset rantojen läheisyydessä uivista haista ovat saaneet jotkut uimarit tukeutumaan erikoisiin keinoihin välttyäkseen hyökkäyksiltä. Sosiaalisessa mediassa on levinnyt Jordan Cutrellin North Carolinan Kill Devil Hills Beachilla kuvaama video, jolla pariskunta yrittää mennä veteen kotitekoisissa haihäkeissä.

Pariskunta ei ehdi kovin pitkälle ennen kuin hengenpelastaja juoksee paikalle estääkseen potentiaalisesti vaaratilanteeseen johtavan toiminnan. Sen lisäksi että häkit tuskin tarjoavat kovin hyvää suojaa hain hampaisiin joutumiselta, eivät ne näytä järin käytännöllisiltä pinnalla pysymisen kannalta.