Whitney Houstonin tytär kuoli 22-vuotiaana – murhasyyte tulossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Whitney Houstonin tyttären Bobby Kristinan kohtalo on järkyttänyt ihmisiä ympäri maailmaa. Kristina löydettiin helmikuussa tajuttomana kylpyammeesta ja hänet kiidätettiin sairaalaan saamaan hoitoa. Siitä saakka Bobbin elintoimintoja pidettiin yllä koneellisesti.

Lopulta omaiset saivat vahvistuksen, että koomasta herääminen on mahdotonta. Sen jälkeen Bobbi Kristina irrotettiin kaikista elämää ylläpitävistä koneista ja siirrettiin saattohoitoon. Eilen supertähden tytär kuoli luonnollisesti 22-vuotiaana. Hän menehtyi Atlantassa sijaitsevassa saattokodissa perheensä ympäröimänä.

TMZ-julkaisu kertoi nyt, että syyttäjä kerää parhaillaan näyttöä murhasyytteen nostamiseksi Bobbin poikaystävä Nick Gordonia vastaan. Viranomaisten mukaan Bobbin käsissä ja kasvoissa oli havaittu mustelmia kylpyammeesta löydettäessä.