Chris Brown pelkää – palkkasi aseistettuja turvamiehiä kotiinsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

R&B-tähti Chris Brownin koti joutui taannoin ryöstön kohteeksi. Aseistautuneet miehet tunkeutuivat taloon, lukitsivat artistin tädin komeroon ja varastivat Chrisin omaisuutta sekä rahaa. Artisti ei ollut itse kotona ryöstön aikaan.

Nyt Chris Brownin kerrotaan kohottaneen kotinsa turvallisuutta ryöstön seurauksena. Tähti on palkannut aseistettuja turvamiehiä vartioimaan hänen San Fernando Valleyssa sijaitsevaa kotiaan ympärivuorokautisesti.

TMZ-sivuston mukaan Brownin kotia tulee vartioimaan kerralla kaksi turvamiestä. Vartioille on annettu määrä käyttää ampuma-aseita, mikäli tilanne sitä vaatii. Chris Brownin kerrotaan myös pitävän jatkossa tarkempaa silmää sen suhteen, ketä hän päästää kotiinsa.