JLo tihkui seksiä! Pikkumekko ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Jennifer Lopez juhli viikonloppuna näyttävästi 46-vuotissyntymäpäiviään. Poptähti seurueineen valtasi suositun 1Oak -ravintolan Southamptonissa, New Yorkissa. Vaikka kaunotar oli suunnitellut livahtavansa juhlapaikkaan paparazzeilta piilossa, hän epäonnistui siinä.

Niukkaan mekkoon pukeutunutta latinotarta ei olisi voinut olla huomaamatta. Jennifer Lopez oli seksikkäällä mekolla varmistanut sen, että on hän oli juhlissa huomion keskipisteenä. Pieni ja avara mekko ei jättänyt arvailun varaa ja se korosti kauniisti Lopezin muodokasta vartaloa.

Kuvat Jenniferin juhlatyylistä ovat villineet faneja sosiaalisessa mediassa. Lopezin julkkisystävät ylistivät poptähden seksikästä tyyliä kaikin mahdollisin superlatiivein. Muun muassa Kim Kardashian päivitti omalle Instagram-tililleen kuvan Jenniferistä hehkuttaen hänen kauneuttaan ja seksikkyyttään. Jennifer on jälleen kerran saanut kohun aikaan paljastavalla asuvalinnallaan.

Splash
Splash