Karlie Klossin videoblogi supermallin elämästä – silmänruokaa loputtomiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swiftin parhaana ystävänä tunnettu Karlie Kloss on Victoria’s Secret -alusvaatemerkin riveissä työskentelevä huippumalli. Kloss on ollut viimeaikoina Vogue-lehden kannessa, esiintynyt Swiftin Bad Blood -musiikkivideossa ja aloittanut oman videoblogin.

Karlie Kloss ryhtyi pitämään YouTubessa Klossy-nimistä videoblogia, jossa hän antaa faneilleen mahdollisuuden päästä näkemään, millaista elämää hän elää. Katsojat pääsevät näkemään millaista huippumallin arki on ja saavat kurkistaa myös Victoria’s Secret -alusvaatemallien ja -muotinäytösten kulisseihin.

Kloss julkaisi ensimmäisen Klossy-videon, jossa päästään seuraamaan Victoria’s Secret 2014 -malliston muotinäytöksen esivalmisteluita. Videolla nähdään muitakin alusvaatemerkin enkeleitä Klossin lisäksi eikä neljän minuutin mittaisella videolla voisi varmasti enempää naiskeuneutta ollakaan. Videolla mallit matkustavat Lontooseen muotinäytöstä varten ja näyttävät elävän yhdessä unelmaa.

Splash
Splash
Kuva: Victoria's Secret
Kuva: Victoria’s Secret