Mariah Careyllä melkoinen kaula-aukko!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Mariah Carey on viettänyt kuluvan kesän lomapäiviään välimerellä miljardööri-poikaystävänsä James Packerin kanssa varakkaan bisnesmiehen jahdilla. Nyt matka on kuitenkin suuntautunut jo takaisin Yhdysvaltoihin.

Eilen Marian Carey kuvattiin osallistumassa julkkisjuhliin Las Vegasin maineikkaassa 1 OAK -yökerhossa. Hän oli valinnut asukseen mustan iltapuvun, joka ei olisi voinut enempää korostaa hänen rintavarustustaan.

Pari viikkoa sitten Mariah ja James nähtiin veneilemässä, kun Mariah kompuroi portaissa. James odotti Careytä veneessä leveästi loikoillen, eikä tehnyt elettäkään auttaakseen. Packerin jahdin henkilökunta riensi salaman nopeasti auttamaan laulajatarta ja yksi turvamiehistä tarttui Mariahista kiinni.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash