Mies virtsasi laiturilta – kaveri teki härskin tempun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet käyvät vessahädän yllättäessä virtsaamassa milloin minnekin, koska toimitus on helppo tehdä ilman paljastelua tai huomion herättämistä. Eräs mies kuitenkin kiinnitti kaverinsa huomion virtsaamalla mereen, mikä johti yllättävään tapahtumasarjaan.

Videolla kolmas kaveri kuvaa kun toinen käy yllättämässä pahaa aavistamattoman miehen kesken virtsaamisen. Voisi olettaa, että kaveri käy tönäisemässä kostoksi miehen uiskentelemaan suoraan oman virtsansa joukkoon, mutta sen sijaan mies laittaakin kaiken peliin.

Kaveri juoksee miehen takaa ottaen tätä niskalenkkiotteella kiinni, minkä seurauksena he kummatkin lentävät veteen. Hidastetulla videolla nähdään miehen tyylikäs mahalasku veteen täysin yllätettynä. Ilmeisesti miehet ovat niin läheisiä, että kaverin virtsaan hyppääminenkään ei tunnu enää miltään.