Pussycat-Nicolen vartalo kuin tiimalasi – tiukka asu oikeuksissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovia sekä siviilissä että artistina kokenut laulajatar Nicole Scherzinger on ollut jo vuosien ajan on-off -suhteessa formulakuljettaja Lewis Halmiltonin kanssa. Tällä hetkellä julkkispari ei ilmeisesti ole yhdessä.

Eilen Nicole sai kunnian esittää kansallislaulun Los Angelesissa järjestetyissä urheilukilpailuissa. Pussycat-kaunotar oli pukeutunut valkoiseen iltapukuun, joka korosti upeasti hänen jokaista kurviaan.

Nicole Scherzinger, eli Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger, syntyi Havaijilla vuonna 1978. Neito oli monta vuotta Pussycat Dolls -yhtyeen päälaulaja, kunnes bändi laittoi pillit pussiin. Sittemmin hän on rakentanut itselleen soolouraa ja esiintynyt TV-ohjelmissa, kuten X Factor -ohjelman tuomarina. Nicole paljasti taannoin rankan menneisyytensä kertomalla sairastaneensa uransa alkuvaiheessa bulimiaa peräti kahdeksan vuoden ajan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash