Chihuahua sokeutui – omistaja kehitti koiralle apuvälineen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienen chihuahuavanhuksen omistaja oli huomannut, että hänen koiransa näkökyky oli alkanut huolestuttavasti heiketä. Harmaakaihin kehittymisen myötä koira lopulta menetti näkökykynsä kokonaan.

Vaikka näkökyvyn puuttuminen ei koiraa haitannut, oli sen liikkumisesta tullut vaivalloista sen takia, että se törmäili edessä oleviin esteisiin. Omistaja päätti lopulta puuttua asiaan ja hän viritti koiransa valjaisiin pyöreän suojakaaren.

Nerokkaan keksinnön ansiosta chihuahua pääsi liikkumaan törmäilemättä esteisiin. Omistaja nimesi keksimänsä turvakaaren Bumber Buddyksi. Vastaavanlaisia turvakaaria on mainostettu netissä aiemminkin. Kaaren hankkiminen tai virittäminen on hyvä idea, sillä sen avulla sokea koira voi liikkua taas itsevarmasti asunnossa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat