Odottava äiti vieraili eläintarhassa – orangin reaktio yllätti kaikki

Viihdeuutiset · Annika Kela

Brittipariskunta oli lähtenyt perheineen viettämään päiväänsä eläintarhaan Colchesterissä. Raskaana olevan Maisien huomio kiinnittyi pian orankien aitaukseen ja hän lähestyi lasia varovaisesti.

Parin hämmästykseksi lasin takana istuva oranki alkoi tuijottaa Maisien vatsaa. Tuleva isä oli orangin reaktiosta ihmeissään ja hän alkoi kuvata tilannetta videolle kamerallaan. Sitten Maisie sai yllättävän hellyydenosoituksen orangilta.

Viisas ihmisapina selvästi tiesi, että parille on tulossa perheenlisäystä ja se suukotteli hellästi Maisien vatsaa lasin takaa. Oranki reagoi myös poikaystävään, sillä hän asetti kätensä vasten miehen kättä. Ihastuttavan orangin ansiosta parin vapaapäivästä tuli ikimuistoinen.