Nyt oli kosteat bileet! Paris Hilton näytti juhlinnan mallia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yksi Ibizan suosituimmista yökerhoista on pestannut DJ-tähti Paris Hiltonin emännöimään juhlia heinäkuusta syyskuuhun. Hilton on ottanut ilon irti keikkailustaan ja hän on julkaissut Instagramissa kuvia Amnesia-yökerhossa järjestetyistä vaahtobileistä.

Seksikkäisiin bikineihin pukeutunut Paris Hilton viihdytti bilekansaa illasta aamuun. Vaikka monet ovat kyseenalaistaneet Parisin DJ-uran, onnistui tähtönen tempaamaan yleisön mukaansa Amnesiassa.

Jos Hilton on jossain asiassa ammattilainen, niin se on juhlimisessa. Parisin vaahtobileistä ei kuvien perusteella menoa puuttunut. Daily Mail -lehden mukaan Hilton aikoo tehdä kaikkensa, jotta hänen DJ-uraansa suhtauduttaisiin vakavasti ja hänen työtään arvostettaisiin. Kaunotar on oikealla tiellä, sillä ikimuistoisia juhlia emännöimällä hän on varmasti voittanut monia epäilijöitä puolelleen.

#FoamTime!

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi

#PartyPrincess of Ibiza getting ready to foam the crowd! #FoamAndDiamonds #FoamParty

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi

Wet & Wild at @AmnesiaIbiza.

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi