Snoop Dogg pidätettiin Ruotsissa rattijuopumuksesta: ”F**k the police!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Räppäri Snoop Dogg on pidätetty Ruotsissa epäiltynä rattijuopumuksesta. Uppsalan poliisi oli pysäyttänyt autolla ajelleen räppärin ja miehen epäiltiin nauttineet alkoholia ja huumausaineita. Mies vietiin poliisiasemalle testattavaksi lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

TMZ -lehden mukaan Snoop Dogg on ollut pidätyksestä raivoissaan. Mies on vahvasti sitä mieltä, että hänet pidätettiin, koska hän sopi poliisien rasistiseen profiiliin. Poliisiasemalla Snoop Dogg joutui antamaan virtsanäytteen ja sen lisäksi hän osallistui huumetestiin.

Huumetesti osoittautui negatiiviseksi. Snoop Dogg on julkaissut pidätyksestään useita videoita Instagramissa. Koettelemuksensa jälkeen mies julisti, ettei hän enää ikinä palaa Ruotsiin. Snoop Doggin ruotsalaiset fanit ovat olleet varmasti ilmoituksesta murheen murtamia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat