Summer Sound Festivalissa 26 000 juhlijaa

Festarit · Stara.fi

Aamuneljältä Helsingissä päättynyt Summer Sound Festival keräsi kolmen päivän aikana yli 26.000 hengen yleisön. Perjantaina ja lauantaina festariväki juhli huipputähtien parissa Helsingin Messukeskuksessa.

Sunnuntaina ohjelmaan kuuluivat ilmainen DJ-tapahtuma Lasipalatsinaukiolla sekä loppuunmyyty Amnesia-klubitapahtuma The Circuksessa. Summer Sound Festivaalia juhlittiin nyt jo viidennen kerran. Festivaali saa jatkoa myös ensi vuonna.

– Messukeskuksessa kuultiin tänä vuonna myös reilu annos kaikkein rankinta musiikkia, hardstyleä, minkä yleisö otti upeasti vastaan. Ilmainen DJ-tapahtuma onnistui myös hyvin. Lisäksi olimme erittäin tyytyväisiä ensimmäistä kertaa festivaaleilla mukana olleen loppuunmyydyn Amnesia-klubin menestykseen, kertoo festivaalin johtaja Oskari Hakala.