Tyttöystävät kuvailivat peniksiä piirtäjälle – tässä tulokset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joukko uskaliaita pariskuntia on osallistunut Distractify Videos -kanavan haasteisiin. Stara uutisoi aiemmin, kuinka pariskunnat suoriutuivat tehtävästä, jossa heidän piti kuvailla puolisojaan piirtäjälle. Nyt haaste on saanut jatkoa.

Tällä kertaa tyttöystävien piti kuvailla poikaystäviensä peniksiä piirtäjälle. Rikospiirroksien parissa työskennellyt ammattilainen piirsi paperille kuvan peniksestä sen perusteella, miten tyttöystävät kuvailivat sitä.

Tehtävä ei ollut helppo, mutta tyttöystävät onnistuivat siinä yllättävän hyvin. Huvittavin kielikuvin tyttöystävät kertoivat piirtäjälle, miltä heidän poikaystävänsä miehuus näytti.

Hulvattoman tilanteesta teki se, että poikaystävät kuuntelivat vieressä tyttöystäviensä selostusta. Lopputulos yllätti, sillä monet miehistä olivat tyytyväisiä saamansa piirrustukseen. Jokainen heistä näytti tunnistavansa oman peniksensä rikospiirtäjän luonnoksesta.