Veljekset pelastivat vasarahain – tähän ei moni pystyisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Veljekset pelastivat Floridassa Destinin rannalla haavoittuneen vasarahain. Miehet huomasivat hain olevan pulassa ja vetivät sen rantaan. Ulkopuoliset huusivat järkyttyneenä miesten vetäessä yli kolmemetristä vasarahaita rannalle.

He kuitenkin rauhoittuivat huomatessaan, että veljekset yrittävät auttaa sitä. Toinen miehistä oli huomannut rannalla uivan vasarahain olevan haavoittunut. Vasarahain suussa ja sen vieressä oli kalastajien koukkuja, jotka olivat varmasti haitanneet hain syömistä. Koukkujen lisäksi vasarahain pään ympärille oli takertunut teräksinen siima.

YouTube-videolla nähdään vasarahain pelastaminen kokonaisuudessaan. Miehet ovat todella rohkeita vetäessään hain rantaan ja irrottaessaan koukkuja ja siimaa sen suun läheisyydestä. Kun koukut on poistettu ja siima katkaistu, toinen veljeksistä vetää hain takaisin mereen kauemmas uimarannasta.