Viekas delfiini yritti varastaa veneilijän kännykän

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-Australian rannikolla veneilleet kalastajat huomasivat saaneensa seuraa delfiineistä. Yksi tuttavallisista nisäkkäistä ui veneen viereen tervehtiäkseen kalastajia. Veneilijät kaivoivat taskuistaan puhelimet ottaakseen kuvia ja videoita leikkisästä delfiinistä.

Sitten tapahtui jotain odottamatonta. Delfiini hyppäsi vedestä veneen reunan viereen ja yritti napata kalastajan kädessä olleen puhelimen. Mies väisti viekasta nisäkästä täpärästi.

Kalastajat naureskelivat delfiinin tempaukselle ja yksi heistä totesi:”Tuon takia delfiinejä ei kannata ruokkia”. Daily Mail -lehden mukaan delfiini oli luullut matkapuhelinta kalaksi. Onneksi se ei onnistunut nappaamaan puhelinta, sillä se olisi ollut syömäkelvoton eväs.