Google tarjosi vegeburgereista 300 miljoonaa dollaria – ei tullut kauppoja!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hakukonejätti Google on epäonnistunut uudessa aluevaltauksessaan. Yhtiö nimittäin tarjosi 300 miljoonaa dollaria Impossible Foods -ruokakonseptista. Yrityksen menestymisestä on kohistu pitkään ja omistajat tulivat siihen tulokseen, etteivät he aio hyväksyä Googlen tarjousta.

Impossible Foods aikoo tuoda markkinoille valikoiman lihattomia ruoka-aineita ja aterioita. Joukossa on muun muassa The Impossible Burger, joka on lihaton juustohampurilainen. Erikoista juustohampurilaisessa on se, että se näyttää, tuoksuu ja maistuu aidolta hampurilaiselta, vaikka se ei sitä ole. The Impossible Burger on valmistettu kasveista.

The Information -lehden mukaan Impossible Foods -yrityksen tuotteista povataan kovaa haastajaa nykyisille lihaa sisältäville aterioille. Daily Mail -lehden mukaan on hyvin mahdollista, että Google nostaa tarjoustaan, sillä yhtiö uskoo Impossible Foodsin mullistavan ruokamarkkinat ja yhtiö haluaa olla osana siinä.