Ihmisille syötettiin koiranruokaa – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirille ja kissoille tarkoitetut ruoat tuoksuvat ihmisten nenään melko kuvottavilta. Niissä on pistävä haju, joka kehottaa ihmistä pysymään loitolla lemmikkien sapuskoista. Freshpet-niminen tuoteperhe on kuitenkin sitä mieltä, että heidän tekemä koiranruoka maistuisi myös ihmisille.

Freshpet on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa he laittavat aikuiset ja lapset maistamaan koiranruoasta tehtyjä annoksia. He saavat eteensä lihapullapastaa, hampurilaisen ja kanatacon. Annokset näyttävät hyviltä, mikä saa koemaistajat innostumaan.

Kaikki kehuvat ruoat maasta taivaisiin ja yksi lapsista sanoo, että hän ei ole koskaan maistanut tällaista hampurilaista, mikä pitikin hyvin paikkansa. Lopuksi ihmisille paljastettiin, että salainen ainesosa kaikissa annoksissa oli koiranruoka.

Vaikka Freshpet-koiranruoka ei olekaan ihmiselle vaarallista, yritys kehottaa silti tästä kokeilusta huolimatta pysymään ihmisille tarkoitetuissa ruoassa. Yksi lapsista halusi kuitenkin syödä hampurilaisensa loppuun paljastuksen jälkeen, koska se oli pojan mielestä niin herkullista.