Kylie Jennerin nimettömään ilmestyi sormus – menikö kihloihin?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien julkkisklaaniin kuuluva Kylie Jenner on ollut otsikoissa runsaasti aloitettuaan seurustelusuhteen täppäri Tygan kanssa. Kohua mediassa on herättänyt kaksikon ikäero, sillä Tyga on 25-vuotias ja Kylie vasta 17-vuotias.

Nyt Kylie Jenner on jakanut Instagramissa otoksen, joka vihjaisi hänen menneen salaa naimisiin poikaystävänsä kanssa. Kuvassa tähden vasempaan käteen on ilmestynyt uusi, timantilla koristeltu sormus.

Kylie esitteli jo toukokuussa sosiaalisessa mediassa edellistä sormustaan, jonka uskottiin Daily Mail -lehden mukaan vihjanneen hänen ja Tygan menneen vähin äänin kihloihin. Uuden kuvan epäillään tarkoittavan, että pariskunta olisi ehtinyt mennä jo salaa naimisiin ennen Kylien 18-vuotissyntymäpäiviä.