Auts! Naiset pantiin poikaystäviensä parturoitavaksi – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiukset ovat naisille todella tärkeä asia ja huonon kampaamokäynnin tiedetään pilaavan helposti naisen päivän. Naiset ovat yleisesti todella tarkkoja hiuksistaan, ja hyvän kampaamon löytäessään pysyvät tietyille kampaajille uskollisina asiakkaina siihen asti kun heidät jostain syystä pakotetaan vaihtamaan paikkaa.

Poikaystävät laitettiin todella piinaavan paikan eteen kun heitä pyydettiin leikkaamaan tyttöystäviensä hiukset. YouTube-videolla nähdään, miten miehet selvisivät todella vaikeasta tehtävästään.

Yksi tyttöystävistä kertoo varautuneen huonoon lopputulokseen jo valmiiksi varatulla kampaamoajalla. Poikaystävät valitsivat julkkisten hiustyyleistä mallin, jonka yrittivät toteuttaa tyttöystäviensä hiuksiin.

Poikaystävät ymmärsivät olla hakematta liian dramaattista muutosta hiusten pituuden suhteen, mutta moni nainen ei varmasti luottanut miestensä taitoihin. Onneksi näiltä tyttöystäviltä löytyi huumorintajua eikä kumpikaan naisista suuttunut lopputuloksen nähtyään.