Poliisit tekivät päivän hyvän työn – pelastivat ankkaperheen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Skotlannissa St Andrewsin kaupungissa nähtiin hellyttävä näky keskellä kirkasta päivää, kun ankkaemo oli saapunut poikasineen Bridge Street -kadulle kävelylle. Poliisit tekivät päivän hyvän työn saattaessaan ankkaemon ja sen yhdeksän poikasta turvaan.

Moni kuski jäi autonsa kanssa ihmettelemään näkyä hidastaen tien viereen, kun kaksi poliisia käveli ankkojen takana saattaen ja ohjaten niitä turvallisempaan paikkaan pois autojen läheisyydestä. Ankkaemo näytti ymmärtävän poliisin ohjeet jo kerrasta ja alkoi johdattamaan poikasia kohti jokea.

Poliisit jäivät vielä katsomaan, että ankkaemo sai poikaset varmasti turvallisesti jokeen. Emo hyppäsi edeltä, minkä jälkeen poikaset tulivat yksi kerrallaan perässä löydettyään sopivan hyppypaikan. Tällaiset tapaukset palauttavat jälleen uskon hyvien ihmisten olemassaoloon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat