Tuuli riepotteli lentokonetta – hurja laskeutuminen videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Schipholin lentokentällä nähtiin vaarallinen tilanne, kun KLM-lentoyhtiön kone alkoi laskeutua huonossa ja tuulisessa säässä. Kovat tuulenpuuskat riepottelivat laskeutumaisillaan ollutta Boeing 777 -konetta ja tilanne näytti huolestuttavalta.

Daily Mail -lehden mukaan video on kuvattu lauantaisen myrskyn aikaan, jolloin kentälle saapuvia ja lähteviä lentoja oli jouduttu perumaan huonon sään takia. KLM-yhtiön kone oli yksi niistä, joka joutui laskeutumaan tuulessa ja rankkasateessa.

Onneksi lentokoneen puikoissa oli kokenut lentokapteeni ja hän onnistui laskeutumaan koneella hurjasta säästä huolimatta. Laskeutumiseta kuvattu video osoittaa, että kapteeni joutui tekemään nopeita korjausliikkeitä vain hetkeä ennen kuin renkaat osuivat maahan. Kyydissä olleet matkustajat varmasti ylistivät kapteenin taitoja ja olivat onnellisia selvittyään kentälle ehjin nahoin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat