Angry Birds tekee paluun – täysin uudessa formaatissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen Angry Birds -brändi sai alkunsa Rovion kehittelemistä mobiilipeleistä, joista tuli maailman suosituin peli. Sittemmin markkinoilla on nähty valtavasti erilaisia peliin pohjautuvia oheistuottaita, ja työn alla on jopa Angry Birds -animaatioelokuva.

Pian Angry Birdsiä päästään pelaamaan aivan uudenlaisella tavalla pelihalleissa. Angry Birds -pelikabinetti on yli kaksi metriä pitkä, ja sen perällä on 55 tuuman kokoinen näyttö. Peliä ei pelata kosketusnäytön avulla, vaan pelaaja ampuu ritsaa muistuttavilla ohjaimilla oikeaa palloa näyttöä kohti.

Arcade Heroes -sivuston mukaan pelikoneen valmistajana toimii Play Mechanix. Aasian pelihalleissa on nähty aikaisemmin epävirallisia piraattiversioita Angry Birdsistä, mutta tämä on ensimmäinen Rovion lisensoima virallinen kolikkoversio suositusta mobiilipelistä.