Helpoin kakkuresepti ikinä? Juustokakku kolmesta raaka-aineesta

Ruoka Viihdeuutiset · Annika Kela

Kolmen raaka-aineen juustokakkuresepti on lähtenyt leviämään sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. Herkullinen japanilainen juustokakku-souffle valmistetaan nimittäin kanamunista, valkosuklaasta ja tuorejuustosta.

Kolmen raaka-aineen resepteihin erikoistunut Ochikeron on julkaissut Youtubessa videon juustokakun tekemisestä. Ochikeronin ohjeita noudattamalla kakun tekemisessä on vaikea epäonnistua.

Daily Mail -lehden mukaan Ochikeron julkaisi videonsa pari vuotta sitten ja reseptiä on jaettu siitä lähtien sosiaalisessa mediassa. Japanilainen juustokakku-souffle poikkeaa perinteisestä juustokakusta kevyen koostumuksensa puolesta. Kakku muistuttaa nimensä tavoin osoittain pehmää kohokasta.

Kakku ei myöskään ole niin makea, kuin tavanomaiset juustokakut. Ochikeron on julkaissut Youtubessa useita reseptejä, joissa leivonnaisia ja herkkuja loihditaan kolmesta raaka-aineesta. Näillä ohjeilla leipomisesta pitävät voivat loihtia kaapin pohjalla lojuvista perusraaka-aineista herkullisia leivonnaisia.