Mies yritti ottaa selfien kalkkarokäärmeen kanssa – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset ovat tehneet monia typeriä ja uhkarohkeita asioita ottaakseen ikimuistoisia kuvia itsestään. Monet selfie-kuvat ovat päätyneet viemään jopa kuvan ottajan hengen, mikä ei ole kuitenkaan lopettanut näitä typeriä yrityksiä tapahtumasta. Nyt eräs mies yritti ottaa selfietä kalkkarokäärmeen kanssa ja yritykseksihän sekin jäi.

San Diegossa asuva Todd Fassler sai päähänpiston ottaa kalkkarokäärmeen kanssa yhteiskuvan. Kalkkarokäärme puri miestä aivan kuten käärmeillä on tapana, minkä vuoksi mies joutui välittömästi sairaalahoitoon.

Fasslerin yrittämä yhteiskuva ja sitä seurannut sairaalahoito tuli maksamaan miehelle noin 140.000 euroa, mikä johtui siitä, että hän tarvitsi niin erityistä hoitoa ja kalliita lääkkeitä. Fassler oli saanut verenkiertoonsa niin suuren määrän kalkkarokäärmeen myrkkyä, että vasta-ainetta tarvittiin kahdesta eri sairaalasta, mikä kulutti kummankin laitoksen varastot tyhjiksi.