Calvin Harris poseeraa jälleen alusvaatemallina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Skotlantilainen Calvin Harris tunnetaan julkisuudessa parhaiten DJ-tähtenä ja elektronisen musiikin tuottajana. Musiikkiuransa lisäksi mies on kuitenkin toiminut myös mallina, ja nyt hänet nähdään jälleen vähäpukeisissa mainoskuvissa.

Calvin Harris riisuuntui alushousuihin Emporio Armani -vaatemerkin tuoreisiin otoksiin. 31-vuotias muusikko mainostaa kuvissa yhtiön syksyn ja talven 2015 uutuustuotteita. Tähti jakoi yhden mainoskuvista myös Twitter-tilillään.

Calvin Harris on ollut mediassa esillä myös muissa ulkomusiikillisissa merkeissä. Muusikko on yhdistetty julkisuudessa viime aikoina poptähti Taylor Swiftiin. Romanssihuhut saivat tuulta alleen, kun tähdet bongattiin keväällä romanttisella illallisella yhdessä Las Vegasissa.