Järkyttävä tragedia! Demi Lovato löysi koiransa raadeltuna

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Demi Lovato on hiljattain kohdannut synkän tragedian. Kaunotar löysi rakkaan lemmikkinsä kotinsa takapihalta kuolleena. Kojootit olivat raadelleet pienen Buddy-koiran hengiltä, eikä mitään ollut tehtävissä.

Tapaus sattui Lovaton kotona Tarzanassa, Kaliforniassa. TMZ-viihdesivuston mukaan Demi on ollut murheen murtama ja järkyttynyt tapauksesta. Buddy oli ollut osa Demin perhettä joulukuusta lähtien.

Laulajatar sai koiran lahjaksi poikaystävältään Wilmer Valderramalta. Suloisen hännänheiluttajan elämä päättyi ennen sen yksivuotissyntymäpäivää. Pienellä koiralla ei ollut mahdollisuuksia selviytyä kojoottien hyökkäykseltä. Fanit ovat osoittaneet tukensa Demille sosiaalisessa mediassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat