Kuudes Mission: Impossible suunnitteilla – Tom Cruise palaa suosikkirooliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Tom Cruisen tähdittämien agenttielokuvasarjan viides osa, Mission: Impossible – Rogue Nation sai Yhdysvaltojen ensi-iltansa viime perjantaina. Tuore elokuva on saanut erittäin lämpimän vastaanoton, joten ei ole yllättävää, että jatko-osa on jo suunnitteilla.

Tom Cruise paljasti The Daily Show -ohjelmassa palaavansa Ethan Huntin rooliin myös elokuvasarjan seuraavassa, jo kuudennessa osassa. Miehen mukaan uuden elokuvan suunnittelutyö on jo aloitettu, ja kuvaukset alkavat todennäköisesti ensi kesänä.

Samannimiseen televisiosarjaan pohjautuvat Mission: Impossible -elokuvat ovat Variety-sivuston mukaan tuottaneet yhteensä 2 miljardia dollaria maailmanlaajuisesti. Mission: Impossible – Rogue Nation saa Suomen ensi-iltansa perjantaina 31. heinäkuuta 2015.