Siivouspalveluiden Über aloitti Suomessa: ”100 % tyytyväisyystakuu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Internetin kautta välitettävien palvelualan töiden kasvu on ollut viime vuosina suurta. Über on valtaamassa taksimarkkinoita ympäri maailmaa, ja nyt suomalainen Moppi.com aikoo tehdä saman siivouspalveluissa. Uusi palvelu lupaa työntekijälle kilpailijoitaan enemmän palkkaa.

– Moppicom vastaa siivousalan suurimpiin haasteisiin: mistä löytää siivooja, mistä löytää apu nopeasti ja mistä löytää luotettava tekijä. Nykyaikaisella teknologialla toteutettu palvelu tuo siivoustyöntekijälle palkkapussiin jopa viidenneksen korotuksen, Moppicomista kerrotaan.

Verkkopalvelu on rakennettu helppokäyttöiseksi, sillä asiakas kertoo huoneistonsa koon, sijainnin ja toivotun ajankohdan. Sen jälkeen palvelu etsii läheltä löytyvän vapaan siivoojan ja asiakas saa varausvahvistuksen. Siivoojan saa parhaimmillaan paikalle jo samana päivänä.

– Siivousalan huonot puolet ohjasivat uuden palvelumme rakentamista. Huomioimme nykymuotoisen palvelun epäkohdat sekä asiakkaan, työntekijän että palveluja tuottavan yrityksen näkökulmasta. Yksi suurimmista ongelmista on ylipäätään siivoojan löytäminen. Toinen ongelma on nopean avun saanti, perustajaosakas Matti Tiainen kertoo.

Tällä hetkellä palvelussa on yrityksen mukaan jo yli 30 siivoojaa, ja heidän työlleen yritys myöntää tyytyväisyystakuun. Mikäli asiakas on tyytymätön, siivous suoritetaan uudelleen. Lisäksi jokainen siivouskerta on vakuutettu miljoonan euron arvosta.