Televisiojuontaja mokasi – antoi soittajalle vahingossa luksusloman

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suorassa lähetyksessä uutistoimittajille ja juontajilla voi tapahtua kaikenlaista. Eräs televisiojuontaja taisi mokata pahemman kerran antaessaan lähetykseen soittaneelle kisaajalle vahingossa todella kalliin luksusmatkan.

Live With Kelly and Michael -ohjelmassa on kilpailu, josta katsojat voivat voittaa todella ylellisiä lomamatkoja. Lähetykseen soitti kilpailuun osallistunut Kelly Copeland, jonka täytyi vastata suorassa lähetyksessä vielä yhteen kysymykseen oikein saadakseen matkan.

Michael kysyi Copelandilta, tietääkö hän mitä lajia näyttelijä Jeremy Renner on opettanut osa-aikatyökseen. Nainen toisti puhelimeen kysymyksen, mutta juontaja kuuli niasen väärin ja luuli hänen vastanneen kysymykseen oikein. Michael onnittelee häntä ja antaa vahingossa soittajalle Puerto Ricon loman.

Kelly kuiskaa Michaelille, että nainen ei itseasiassa vielä edes vastannut, mutta asia oli jo liian myöhäistä korjata, sillä palkinto oli ehditty jo antaa. Michaelia saattoi kuitenkin hieman lohduttaa tieto, että soittaja kertoi tietäneensä oikean vastauksen joka tapauksessa.