81-vuotias harrasti seksiä puskan kanssa – rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla ihmisillä on seksuaalisia haluja, mutta ei ketään, jonka kanssa jakaa niitä. Eräs eläkeläismies päätti jakaa oman turhautumisensa kuitenkin naapureidensa kanssa antamalla heidän todistaa hänen ja pihamaan puskan yhteisiä lemmenleikkejä.

Connecticutin Stamfordissa asuva 81-vuotias eläkeläismies Wallace Berg harrasti seksiä pihamaalla olevan puskan kanssa. Mies jakaa ilmeisesti pihan naapureidensa kanssa, minkä vuoksi tilanteen nähneet naapurit eivät olleet näkemästään mielissään vaan soittivat poliisit.

Berg oli kiinni jäätyään perääntynyt puskan luota, pyytänyt kohteliaasti naapureilta anteeksi ja suojannut sukukalleutensa pihagrillin kannella.

Poliisi tuli hakemaan Bergin myöhemmin hänen kotoaan, koska hän oli rikkonut naapuruston rauhaa ja käyttäytynyt epäsiveellisesti yleisellä paikalla. Vanhusta odottaa Metro-lehden mukaan vielä oikeudenkäynti 5. elokuuta, joten hänen nöyryyttämisensä asian tiimoilta ei ole vielä ohi.