Huippumalli sai odottamattoman söpöä joogaseuraa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Gisele Bündchen on yksi niistä julkkiksista, joka on hurahtanut joogaamiseen. Kaunotar joogaa säännöllisesti riippumatta siitä, missäpäin maailmaa hän on. Giselen joogaintoulu näyttäisi tarttuneen myös tähtösen pieneen tyttäreen.

Kaunotar on nimittäin julkaissut Instagramissa kuvan, jossa hänen Vivian-tyttärensä joogaa hänen kanssaan. Kaksivuotias pienokainen oli seurannut äitinsä esimerkkiä ja alkanut matkia Giselen joogaposeerauksia.

Ei mennyt aikaakaan, kun joku perheenjäsenistä huomasi hellyttävän tilanteen ja otti siitä kuvan muistoksi. Gisele jakoi myöhemmin kuvan sosiaalisessa mediassa. Voisi luulla, että tulevaisuudessa jooga tulee olemaan äidin ja tyttären yhteinen harrastus.

I just can’t take it!! #love #yogapartner Eu não aguento!!! #amor #parceiradeioga

Kuva, jonka Gisele Bündchen (@gisele) julkaisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat