Playboy-Kendra kostaa aviomiehelleen: ”Tekstailen toisille miehille”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Playboy-mallina ja realitytähtenä tunnettu Kendra Wilkinson on ajautunut hankalaan tilanteeseen avioliitossaan. Kaunotar tunnusti haastattelussa viestitelleensä toisille miehille flirttailevassa hengessä.

Nainen kertoi, että hänen motiivinsa oli hauskanpito ja kosto aviomiehelle. Kendra Wilkinsonin ja Hank Baskettin avioliitto on ollut ongelmissa siitä lähtien, kun Hank tunnusti pettäneensä vaimoaan. Wilkinson päätti antaa miehelleen anteeksi ja pari alkoi käydä säännöllisesti terapiassa.

Daily Mail -lehden mukaan Kendra ei ole kuitenkaan voinut unohtaa Hankin uskottomuutta. Nyt nainen on paljastanut, että hän on alkanut flirttailla muille miehille kostaakseen aviomiehelleen. Wilkinson on myöntänyt, että hän tietää leikkivänsä tulella. Voisi luulla, että kostamisesta ei seuraa mitään hyvää ja parin tiet erkanevat tulevaisuudessa, ellei asiaan tule muutosta.