Kim Kardashian mainostaa energiajuomaa – rinnat vievät huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Raskaana oleva realitytähti Kim Kardashian julkaisi äskettäin Instagramissa kuvan, jossa hän mainosti aamupahoinvointiin tarkoitettua Diclegis-lääkettä. Sama lääke on kuitenkin todettu vaaralliseksi, joten mainoskuva aiheutti valtavan palauteryöpyn.

Valtavia rahasummia Instagram-kuvillaan tienaava Kim Kardashian mainostaa nyt myös hieman vähemmän kohua aiheuttavaa tuotetta, kun hän poseeraa Hype-energiajuoman mainoksessa. Siinä päähuomio kohdistuu tosin varsinaisen tuotteen sijaan Kimin uhkeisiin muotoihin.

Perheenäitien mielestä on myös vastuutonta mainostaa lääkettä faneille, jotka seuraavat Kimin esimerkkiä. Kardashian ei ole kommentoinut lääkkeestä syntynyttä kohua, mutta hän on todennäköisesti saanut kuvan ja kommenttien julkaisemisesta jopa satojentuhansien dollarien maksun.

Splash
Splash