Lentokenttä yllätti: Naiskuskeille oma pysäköintialue

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vilkkaasti liikennöidyllä Frankfurtin lentokentällä on otettu käyttöön naisille tarkoitettuja pysäköintialueita. Pinkein värein koristeltuja parkkialueita löytyy kentän suurimmista pysäköintihalleista.

Naisten pysäköintialueella parkkiruudut ovat suurempia ja ne sijaitsevat lähempänä uloskäyntejä ja terminaaleja. Jotta uudet pysäköintialueet houkuttelisivat naisasiakkaita, on niitä markkinoitu usein erilaisin tarjouksin.

Vaikka monet lentomatkustajista ovat olleet ilahtuneita lentokentän uudesta erikoisuudesta, on joukkoon mahtunut myös kritisoijia. Daily Mail -lehden mukaan joidenkin naiskuskien mielestä naisten pysäköintialueet ovat seksistisiä. Heidän mukaansa parkkialue korostaa stereotypiaa, jonka mukaan naiskuskit ovat huonompia parkkeeraamisessa.

Jää nähtäväksi äityykö kritiikki niin pahaksi, että lentokenttä joutuu poistamaan alueet käytöstä. Toivottavasti ei, sillä uudistuksen on kuitenkin vain tarkoitus helpottaa naismatkustajien matkantekoa.