Mariah Carey sai mieheltään 500 000 dollarin kaulakorun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Laulajatar Mariah Carey on viihtynyt viime kuukaudet tiiviisti miljardööri James Packerin kanssa. Alkukevään romanssi on muuttunut hiljalleen vakavaksi seurustelusuhteeksi ja molemmat ovat huhujen mukaan onnensa kukkuloilla.

Las Vegasissa näyttäytynyt Carey ei onneaan peitellyt vaan hän hymyili leveästi tervehtiessään paparazzeja. Hetkeä ennen tilaisuutta Mariah oli saanut poikaystävältään lahjaksi kaulakorun. Asiantuntijoiden mukaan laulajattaren 18 karaatin timanttikoru on arvoltaan noin 500.000 dollaria.

Mariahialla oli siis hyvä syy hymyillä, sillä hänen avaraa kaula-aukkoaan koristi puolen miljoonan arvoinen hellittelylahja. Daily Mail -lehden mukaan australialainen bisnesmies James Packer tunnetaan siitä, että hänellä on tapana muistaa naisystäviään ylellisillä lahjoilla. Mariah ei ole poikkeus ja mies on tällä kertaa panostanut rakkaansa lahjaan avokätisesti.

Splash
Splash
Splash
Splash