Kun omistaja on poissa – näin kovasti koira kaipaa takaisin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs koiranomistaja oli pannut merkille, että hänen koirallaan oli tapana tuijottaa häntä ikkunasta aina, kun hän lähti töihin. Sitten omistaja huomasi, että koira odotti ikkunassa myös silloin, kun hän palasi töistä.

Metro-lehden mukaan koiran säännöllinen päivystäminen johti siihen, että omistaja otti kuvan koirastaan. Omistaja julkaisi kuvan Reddit-palvelussa ja muutamassa päivässä se keräsi yli 700.000 katselukertaa. Havainto oli ilahduttanut muitakin lemmikinomistajia.

Kuvassa koira kurkistaa ikkunassa olevien verhojen välistä omistajan lähtiessä töihin. Kun omistaja palaa töistä on koira häntä vastassa yläkerran ikkunassa. Ilmeisesti hännänheiluttaja oli oppinut perheenjäsenensä työrutiinin, sillä se osasi olla omistajaa ikkunassa vastassa aina oikeaan aikaan. Omistajan mukaan sama toistuu joka ikinen työpäivä.