Panda halusi VIP-kohtelua – huijasi olevansa tiineenä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Taiwanilaisessa eläintarhassa asusteleva panda Yuan Yuan alkoi käyttäytyä tavanomaisesta poikkeavasti. Kaikki merkit viittasivat siihen, että se oli tiineenä. Eläintarhan työntekijät eristivät Yuan Yuanin ilmastoituun aitaukseen tutkimusten ajaksi.

Pandalle tarjoiltiin tuoreita hedelmiä ja bambua ravintoaineiden varmistamiseksi. Sen lisäksi Yuan Yuanille palkattiin hoitajat, jotka huolehtivat sen hyvinvoinnista kellon ympäri. Daily Mail -lehden mukaan totuus valkeni vasta ultraäänikuvasta. Yuan Yuan ei ollutkaan tiineenä.

Työntekijät epäilevät, että kyse oli jostain muusta kuin valeraskaudesta. Yuan Yuan on nimittäin aiemmin synnyttänyt pennun ja silloin sitä hoidettiin kuin VIP-vierasta. Myös monet hoitajat epäilevät, että Yuan Yuanin käytöksessä oli joitain vilpillistä. Huijauksen paljastuttua Yuan Yuan palautettiin takaisin alkuperäiseen aitaukseen muiden pandojen seuraan.