Odottamaton tilanne oikeudessa – tuomari tunnisti syytetyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuomari Mindy Glazer on kokenut melko harvinaisia jälleennäkemisiä oikeussalissaan. Kuukausi sitten hänen eteensä astui syytettynä mies, joka osoittautui olevan Glazerin vanha luokkatoveri.

Syytettynä oleminen oikeuden edessä on varmasti epämukavaa, mutta tuomarin tunnistaessa tilanne saa varmasti vielä aivan toisenlaiset mittasuhteet. Glazer oli palannut juuri töihin lomaltaan, kun hänen eteensä asteli syytettynä oleva Ahlon Devante Glenn -niminen mies.

Jonkin aikaa juteltuaan tuomari kysyi mieheltä, oliko hän kenties Breeze-huviristeilyllä. Glenn vastasi myöntävästi, jolloin tuomari kertoi tunnistavansa hänet ja nähneensä hänet tanssimassa laivalla.

Glazer pahoitteli miehelle vilpittömästi tilannetta, minkä puitteissa he joutuivat nyt uudelleen kohtaamaan. Glazer tulee luultavasti kokemaan vielä monia samankaltaisia tilanteita, sillä naisen kasvomuisti näyttäisi olevan aivan omaa luokkaansa.