Yökerho maksoi teini-Kardashianille 100 000 dollaria synttäribileistä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kylie Jenner on lupautunut juhlimaan 18-vuotissyntymäpäiviään Montrealissa, Kanadassa. Beachclub-yökerho teki kaunottarelle rahakkaan tarjouksen hänen syntymäpäivistään ja Jenner hyväksyi sen.

TMZ-viihdesivuston mukaan Kylie tulee tienaamaan syntymäpäiväjuhlillaan yli 100.000 dollaria. Jennerin ainoa tehtävä on pitää hauskaa ja emännöidä juhlia. Daily Mail -lehden mukaan odotettavissa on kosteat juhlat, sillä Kanadassa 18-vuotias saa nauttia alkoholia, toisin kuin Yhdysvalloissa.

Beachclub aikoo panostaa juhlissa esiintyjiinsä ja vieraita viihdyttää illan aikana useat kuuluisat DJ:t. Kylie Jenner lennätetään paikalle helikopterilla ja vieraille tarjoillaan 3.000 dollarin arvoista syntymäpäiväkakkua. Jennerille ja hänen seurueelleen on todennäköisesti tiedossa ikimuistoiset juhlat.