Äiti antoi vauvalle vahingossa suihkurusketuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

The Unmumsy Mum -blogissa eräs perheenäiti kertoo oikeasta lapsiperheen arjesta kaikkine sotkuineen, vahinkoineen ja itkuineen. Blogilla on myös vilkas Facebook-sivusto, jossa muut äidit osallistuvat keskusteluun ja kertovat välillä omista tekemistään virheistä ja hauskoista sattumuksista.

Gemma Colley -niminen äiti julkaisi The Unmumsy Mum -blogin Facebook-sivustolla kuvan tekemästään virheestä, jota hän ei osannut ennalta varoa. Colley oli käynyt ottamassa suihkurusketuksen, jonka jälkeen hän oli liian pian alkanut imettämään poikaansa. Pienen ajan jälkeen hän sai huomata, että myös vauva oli saanut kasvoihinsa rusketuksen suun ympärille.

Kuva pojan rusketuksesta lähti leviämään nopeasti ja sai äidit antamaan sekä positiivisia ja kannustavia kommentteja että herjaavia ja syyllistäviä. Illalla Colley jo julkaisikin keskusteluun kuvatodisteen siitä, että rusketus on saatu vauvan iholta pois ja kaikki on jälleen hyvin.