Charlotte McKinney paljasti: ”Nämä ovat hevonp**kaa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaikilla naisilla on rinnat eikä niitä luonnollisempaa asiaa voi juuri ollakaan ellei sitten puhe ole rinnoista, joita on paranneltu. Malli Charlotte McKinney on siunattu kauniin runsaalla rintavarustuksella, jonka mukana tulee paljon hyvää ja myös huonoa.

Cosmopolitan-lehti julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa McKinney kertoo isorintaisten naisten ongelmista ja asioista, jotka häntä ärsyttävät. Kuuden ärsyttävimmän asian kärjessä on se, että joku kysyy naisen kuppikokoa.

Kuppikoon kysyminen ei ole sopivaa ellei henkilö sitten ole menossa juuri rintaliivikaupoille ostamaan kyseiselle henkilölle uusia rintaliivejä. Ärsyttävien asioiden joukossa ovat ihmiset, jotka toteavat isorintaisille naisille, että heidän varustuksensa tulee ajan myötä roikkumaan.

Alas saakka napitetut paidat aiheuttavat myös jonkin verran päänvaivaa, sillä nappien kiristyessä niiden väliin jää aukkoja, jotka paljastavat rintaliivit ja pahimmassa tapauksessa muutakin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash