Maailman pahantuulisin koira? Grumpy Cat sai juuri kilpailijan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi internetin kuuluisimmista julkkiseläimistä on Grumpy Cat, jatkuvasti pahantuulisen näköinen kissa. Sosiaalisessa mediassa on sittemmin nähty muitakin erikoisen näköisiä kissoja, mutta nyt ärtyisä katti on saanut arvoisensa haastajan koirien parista.

Earl on viiden kuukauden ikäinen beaglen ja mopsin risteytys, joka on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta herättää runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Grumpy Catin tapaan Earlilla näyttää nimittäin olevan jatkuvasti äreä ilme kasvoillaan. Koiralla on nykyään jo tietenkin omat Facebook ja Instagram-sivunsa, ja jälkimmäisessä sillä on tuhansia seuraajia.

Koiran omistajan, Derek Bloomfieldin mukaan Earl on tosiasiassa rauhallinen ja ystävällinen lemmikki. Eläinlääkäri on todennut sen täysin terveeksi, ja pahantuulinen ulkonäkö johtuu koiran alapurennasta, rypyistä ja värityksestä.

– Kun Earl haluaa jotain, se istuu rauhassa alas ja tuijottaa meitä kunnes kysymme oikean kysymyksen. Sitten se heiluttaa häntää hyväkysmisen merkkinä, Derek kuvailee lemmikkiään People-lehdelle.