Emily julkaisi rohkean kuvan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Emily Ratajkowski on julkaissut Instagramissa viettelevän kuvan itsestään. Neitokainen poseerasi ihonmyötäisessä paidassa, jonka syvään uurrettu kaula-aukko paljasti kaunottaren rintavaon.

Kuva tarjoili Emilyn faneille silmäniloa, sillä hän ei ollut pukeut ylleen rintaliivejä. Monet Ratajkowskin tarkkasilmäisistä faneista ovat huomanneet, että kaunotar on erityisen mieltynyt tietynlaisiin paitoihin.

Emilyn mieleen ovat paidat, topit ja mekot, joissa kaula-aukko ulottuu mahdollisimman syvälle. Kaunotar ei ole koskaan ujostellut peitellä vartaloaan ja hänen pukeutumistyylinsä on sen mukainen. Luonnonlapseksi tunnustautunut Ratajkowski on paljastanut, että hän viihtyy hyvin alastomana, eikä vähäpukeisuus vaivaa häntä.

@worldmcqueen

Kuva, jonka Emily Ratajkowski (@emrata) julkaisi

Kuva, jonka Emily Ratajkowski (@emrata) julkaisi

Which one tho? (I went with yellow)

Kuva, jonka Emily Ratajkowski (@emrata) julkaisi

By @mertalas and @macpiggott for @wmag styled by @edward_enninful @jimmypaulhair #kittens #ThePopIssue

Kuva, jonka Emily Ratajkowski (@emrata) julkaisi