Halvaantunut morsian seksikkäissä kuvissa katetrin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rachelle Friedman Chapman halvaantui rinnasta alaspäin omissa polttareissaan tapahtuneen kaatumisen vuoksi. Rachelle ei ole antanut halvaantumisen vaikuttaa itsetuntoonsa, ja on nyt käynnistänyt itsevarmuutta tihkuvan kampanjan tunnisteella #whatmakesmesexy.

Yksi Rachellen kaasoista oli polttareissa työntänyt tulevan morsiamen uima-altaaseen hauskana vitsinä, jolla olikin vakavat seuraukset. Rachel löi päänsä ja vahingoitti selkärankansa, minkä seurauksena hän halvaantui rinnasta alaspäin.

Rachel ei lannistunut onnettomuutensa seurauksena, vaan teki kaikki asiat, joita oli suunnitellutkin. Hän meni naimisiin, aviopari hankki lapsen sijaisäidin avulla ja nyt Rachelle poseeraa alusvaatekuvissa. Rachelle haluaa People-lehden mukaan näyttää kaikille sen, että vammautuneet ihmiset ovat täysin yhtä seksikkäitä kuin kuka tahansa muukin.

Rachelle poseeraa kuvissa alusvaatteisillaan niin, että häneen kiinnitetty katetri on näkyvillä. Nainen toivoo, että kuvat innoittavat myös muita ajattelemaan itsestään niitä hyviä puolia eikä olemaan liian kriittinen omaa ulkonäköään kohtaan.

Please read:On May 23, 2010 I was paralyzed in an awful accident that would not only change my life, but the lives of…

Posted by Rachelle Friedman on Monday, July 27, 2015