Hevonen yritti hypätä esteen yli – erikoinen tyyli hanskassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni tietää sanonnan, että kukaan ei ole seppä syntyessään. Tämä pätee moneen asiaan, mutta joidenkin taitojen luulisi tulevan ihmisille ja eläimille luonnostaan. Nyt Facebookissa leviää hauska video Commando-nimisestä hevosesta, jota opetetaan hyppäämään esteen yli.

Amanda Braun on julkaissut Facebook-profiilissaan hellyttävän videon Cody-lempinimellä kutsutusta holsteininhevosesta, joka opettelee esteratsastuksen alkeita. Rose-niminen tyttö yrittää videolla ohjata Codya matalan esteen luo ja saada hevosta hyppäämään. Hevonen empii hetken, kokeilee estettä, ja loikkaa sen yli lopulta hauskasti lähes tasajalkaa.

Voisi kuvitella, että pienten esteiden yli hyppääminen tulisi hevosille luonnostaan, mutta tämä video todistaa väitteen täysin vääräksi. Elokuvissakin nähtyjen hienojen ja korkeiden loikkien tekemistä on taidettu tovi harjoitella. Muutamien oppituntien jälkeen Codystakin tulee vielä varmasti hyvä hevonen esteratsastuskilpailuihin.

Cody – Commando – Holsteiner – schooled the beginner novice fences with my trainer, Rose riding and Kate Chadderton giving a lesson. This is what he thought of the ditch! Kudos to Rose for sticking it.

Posted by Amanda Braun on Friday, July 24, 2015

Katso video tästä.