Leijonantappajan loma-asunto vahvassa poliisivartiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen hammaslääkäri Walter J. Palmer tappoi yhden Afrikan rakastetuimmista leijonista. Palmer metsästi Cecil-leijonan Zimbabwessa maksettuaan metsästyksestä 55.000 dollaria. Sittemmin hänestä on tullut tekonsa vuoksi yksi maailman vihatuimmista miehistä.

Splash
Splash

Palmerin kuvat kuolleesta Cecil-leijonasta saivat nettiraivon repeämään, ja hammaslääkäri on saanut lukemattomia tappouhkauksia ja menettänyt asiakkaansa. Monet julkkiksetkin ovat kertoneet toivovansa, että joku metsästäisi Palmerin ja asettaisi hänen päänsä näytille. Kohun myötä Palmer on paennut julkisuutta. Poliisi valvoo parhaillaan hänen Marco Islandilla sijaitsevaa loma-asuntoaan vandaalien varalta.

Walter J. Palmer väittää luulleensa metsästämisen olevan laillista, koska hän oli maksanut siitä. Kaksi zimbabwelaismiestä, jotka ottivat Palmerin rahat vastaan, ovat saaneet syytteen salametsästyksestä. Palmer tulee todennäköisesti myös saamaan syytteen suojellun leijonan tappamisesta. Walter J. Palmer kuuluu metsästysseuraan, joka metsästää säännöllisesti eksoottisia eläimiä Afrikan safareilla. Hammaslääkäri on aiemmin ampunut muun muassa sarvikuonon ja leopardin.

Splash
Splash
Splash
Splash