Leila K perui festarikeikan Kuopiossa – retkahtiko jälleen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen ysäritähti Leila K on perui viimeiseksi Suomen keikakseen kaavaillun Kuopio RockCock esiintymisen tänä viikonloppuna. Takavuosien poptähti vetosi peruuntumisen syynä henkilökohtaisiin syihin.

Leila K Himos Festivaleilla 2015, Kuva: Santeri Saarinen
Leila K Himos Festivaleilla 2015, Kuva: Santeri Saarinen

– Juuri hetki sitten saatiin tieto, että Leila K ei saavu Kuopioon. Harmittava viime hetken peruminen, eikä tällä aikataululla valitettavasti saada Rantalavalle ketään korvaavaa artistia. Mutta sota ei yhtä miestä – tai naista – kaipaa, festivaalipäällikkö Allu Koskinen kertoo.

Leila K ajautui jättimenestyksensä jälkeen rajuun päihdekierteeseen, joka kesti lähes 20 vuotta. Hänet yritettiin pelastaa vuosia sitten konserttikeräyksellä, mutta pian neitokainen oli taas siltojen alla. Kesän aikaisemmilla Suomen keikoillaan Leila K on esiintynyt erittäin sekavana, ja aika näyttää johtuuko tämä peruuntuminen uudesta päihdekierteestä.

Kuopio RockCockissa nähdään viikonloppuna tämän hetken kotimaan kuumin kärki. Esiintyjien lisäksi alueella on useita nimmarointeja, vesitaxia, cage riders ja monia muita aktiviteetteja.

Himos Festival 2015, Leila K, Kuva: Santeri Saarinen, Stara.
Himos Festival 2015, Leila K, Kuva: Santeri Saarinen, Stara.
Tammerfest 2015, Leila K, Kuva: Annika Kela, Stara
Tammerfest 2015, Leila K, Kuva: Annika Kela, Stara